Bowtech (Lene)

Bowtech er det varemærke registrerede navn for Bowenterapi udført efter den originale teknik. Bowtech er en meget blid behandlingsform, hvor man stimulerer kroppens egen evne til at nulstille og genoprette sig selv.Med nogle lette tryk på kroppen aktiveres dens egne energisystemer, så fysiske og psykiske belastninger frigives.

Under en behandling oplever man ofte strømninger af energi, kulde- eller varmereaktioner, og nogle ser farver eller billeder eller følelser fra oplevelser tidligere i ens liv.

Efter behandlingen føles kroppen som oftest afslappet, og man føler en indre ro, og ofte er nogle af de smerter og skævheder man kom med rettet op på ganske få behandlinger.

Klik her for at se bowtech brochure.

Klik her for at se uddannelse 2008/9

Hold opdeling  (kommer snart)
  klik her for at se Bowtech Skolen Danmark - kursus oversigt 2009-2011
klik her for at se Kursusfolder - Bowtech Skolen Danmark - inderside 2009
klik her for at se Kursusfolder - Bowtech Skolen Danmark 2009 - yderside
klik her for at se Tilmelding til Bowtech kursus Bowtech Skolen DanmarkHvad kan behandles
Næsten alle - fra spædbørn til ældre vil kunne have glæde af en Bowtech behandling. Bowtech har vist sig specielt effektiv ved smerter i led og muskler. Både når det gælder akutte smerter i forbindelse med f.eks. sportsskader og forstuvninger, og når det gælder mere kroniske smerter som gigt, piskesmæld, sclerose, tilbagevendende led- eller muskelsmerter.
  Derudover har det vist sig effektivt mod spædbørnsproblemer som f.eks. kolik, desuden barnløshed, astma, fordøjelsesproblemer, hovedpine, urinvejsproblemer, migræne, kvalme o.s.v. Desuden er det en behandling, man også kan bruge som ren afstressning.

Men ring tlf.: Lene på 46 36 76 40 eller send en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør, om vi kan hjælpe med lige præcis dine symptomer.

Antal behandlinger
Akutte smerter kan ofte lindres i løbet af 1-3 behandlinger, med hensyn til mere kroniske lidelser vurderer man efter 3 behandlinger, om man kan hjælpe klienten og hvilket forløb, der evt. skal til.

Bowtech navnet
Bowtech er et registreret varemærke, som kun må benyttes af behandlere, som er uddannet af instruktører og godkendt af "The Bowen Therapy Academy of Australia". Altså er Bowtech navnet din garanti for, at terapeuten er uddannet til at udføre Bowenterapi efter den originale teknik.

Bowenterapi har været udført i mere end 40 år, og der findes i dag flere variationer af teknikken. Men Tom Bowen fastholdt til sin død, at teknikken skulle udføres efter de originale ideer, for at man opnåede den fulde effekt af behandlingen.